Yahoo Mail se reinventeaza la frumoasa varsta de 16 ani

Yahoo Mail se reinventeaza la frumoasa varsta de 16 ani

Au trecut 16 de ani de la lansarea Mail, motiv pentru care se pare ca niste schimbari semnificative erau obligatorii.

aniversare yahoo mail revamp

Am un din 1999 si, chiar daca in ultimii ani folosesc din ce in ce mai des contul de Gmail, acea adresa @yahoo.co.uk are un loc special in inima mea.

Zilele trecute s-au implinit 16 ani din momentul in care cei de la Yahoo si-au lansat propriul serviciu de email Yahoo Mail. Cu aceasta ocazie, pentru ca evenimentul sa nu treaca neobservat, cu totii am beneficiat de un upgrade.

Noua interfata Yahoo Mail este complet schimbata in comparatie cu cea pe care o vedeam pana acum o saptamana. Avem in sfarsit schimburi de email-uri afisate drept conversatii, intr-un singur sir al discutiei. Bara de meniu din stanga, cu toate butoanele importante de acces la inbox, draft sau sent, de acum poate fi redusa la niste icoane printr-un singur click, in cazul in care vreti sa va dedicati complet lecturii sau redactarii unui email. Este suficient sa stati cu mouse-ul pe un email si instant va vor fi afisate optiuni pentru a marca respectivul mesaj ca fiind important sau pentru a cauta mai multe mesaje de la respectivul expeditor.

In plus, tot acum veti beneficia de cateva functii care pana acum erau rezervate abonatilor la Yahoo Mail Plus. Printre acestea se numara adrese de email ,,de unica folosinta”, filtre imbunatatite pentru o sortare mai buna a mesajelor, cat si posibilitatea de a redirectiona automat mesajele catre un alt cont de Yahoo Mail. Cireasa de pe tort consta intr-un TB de spatiu. Daca tineti la culori, tot acum veti putea folosi niste teme care se vor propaga instant pe toate dispozitivele de pe care va accesati adresa de mail de pe Yahoo.

Pe sistemul ,,cand e gratuit, are gust mai bun”, recomandarea mea este sa intrati pe Yahoo Mail pentru a vedea cu ochii vostri efortul semnificativ investit in schimbarile acestui serviciu de email. Cine stie, poate veti incepe sa utilizati mai des primul vostru cont de email.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: