Dell XPS27: Un nou sistem all-in-one de invidiat

Dell XPS27: Un nou sistem all-in-one de invidiat

Chiar daca multe dintre actualizarile de la Computex pe partea de sisteme sunt incrementale, pentru a anunta noul XPS27.

dell xps 27 computex2013

XPS27 este cel mai recent sistem al celor de la Dell adresat doritorilor de . Cu o diagonala de 27 de inci si dotat cu cele mai noi procesoare Intel Haswell, noul aparat din imagine integreaza un panou cu rezolutia de 2560 x 1440. Pentru ca nu doar rezolutia este importanta, ecranul din XPS27 are unghiuri de vizibilitate impecabile si un gamut de culoare foarte ridicat. Chiar daca oficialii companiei s-au grabit sa afirme ca nici un producator de PC-uri nu are un sistem all-in-one cu un ecran cu specificatii similare, termenul PC este cuvantul cheie din afirmatia anterioara. iMac-ul de 27 de inci al celor de la Apple are un panou similar cu exact aceeasi rezolutie.

Ca un plus semnificativ pe partea de ergonomie, piciorul sistemului permite ridicarea acestuia precum si rabatarea la unghiuri foarte largi. Dotat implicit cu periferice wireless, sistemul din imagine a fost gandit ca o solutie cu cat mai putine cabluri, motiv pentru care, cu un efort minim, s-ar putea sa nu aveti nevoie decat de un singur cablu de alimentare. Ca optiuni pentru configuratia interna, puteti alege intre un Core i5 la 3,2 GHz sau un Core i7 la 3,9 GHz, ambele de generatie a patra. Pana la 16 GB RAM, 2TB HDD, un SSD de 256GB si o unitate optica de tip DVD sau Blu-ray Writer se numara de asemenea printre optiuni. Fara a fi infatisata ca o configuratie de gaming, XPS27 ascunde in interior si un GeForce GT 750M, un GPU care ar trebui sa potoleasca setea de detalii grafice a celor mai multi dintre noi. Conectica include 6 porturi USB 3.0, Ethernet si un Thunderbolt.

Nu avem inca un pret aproximativ pentru acest mastodont, daca ne uitam insa la oferta celor de la Apple, ne putem insa astepta la o factura de aproximativ 1800 de dolari pentru versiune de baza.