Dell a creat Optiplex 3011 pentru cei dornici de un all-in-one

Dell a creat Optiplex 3011 pentru cei dornici de un all-in-one

Nu orice sistem all-in-one trebuie sa fie scump doar pentru ca ascunde un computer in spatele unui ecran, fapt dovedit de cu Optiplex 3011.

dell-optiplex-3011 (1)

 

Sistemele All-in-one au devenit solutia perfecta pentru cei care isi doresc confortul interactiunii cu un sistem desktop, cu un monitor mare si o tastatura full size. In conditiile in care un astfel de PC ocupa loc mult mai putin decat un desktop clasic, este evident ca vorbim de o cu totul alta discutie. Tot acest confort nu trebuie sa insemne din fericire sau posibilitati limitate de configurare a specificatiilor hardware.

Cu un pret de achizitie care incepe de la 650 dolari, Optiplex 3011 este all-in-one-ul perfect pentru cei cu un buget redus. Acesta este construit in spatele unui panou LED de 20 de inci cu o rezolutie de 1600 x 900 pixeli. Cum era de asteptat, este preinstalat cu sistemul de operare Windows 8 al celor de la Microsoft. Pe partea de procesare, puteti alege din mai multe CPU-uri Inte Core i5 de generatie Ivy Bridge. Cantitatea maxima de memorie RAM este 8GB. Nu lipseste posibilitatea achizitionarii aceluiasi model cu un panou sensibil la atingere sau fara. Ca mediu de stocare, in locul unui hard disk de maxim 1TB, puteti opta pentru un SSD care sa vi se incadreze in buget. In plus, mai are un webcam integrat, WiFi si un port Gigabit Ethernet. Datorita conectivitatii Bluetooth puteti chiar sa legati o tastatura sau un mouse wireless, nemaifiind nevoie de conectarea unor stick-uri USB care sa va ocupe cate un port USB pentru fiecare periferic.

Pentru ca vorbim de Dell, nu lipsesc nici elementele de integrare in mediul enterprise a unor astfel de configuratii. Astfel, daca in compania in care va desfasurati activitatea exista suport pentru Dell Kace sau Dell Data Protection Encryption Software, suportul lor in Optiplex 3011 este un atu semnificativ.

Citește și: