Cel mai mare all-in-one din lume este InFocus BigTouch

Cel mai mare all-in-one din lume este InFocus BigTouch

Daca tot nu s-a facut o conferinta pentru a stabili o limita superioara pentru , InFocus a creat BigTouch cu diagonala de 55 inci.

 

 

inFocus BigTouch 55 inci

Pentru ca superlativele absolute sunt , InFocus, o companie cunoscuta in special pentru proiectoare de varf, a creat cel mai mare all-in-one din lume.

BigTouch este numele unui sistem cu un panou sensibil la atingere de 55 inci care ruleaza Windows 8. Fiind probabil destul de dificil de tinut pe un birou, all-in-one-ul din imagine si al sau panou Full HD de dimensiuni generoase, sunt destinate in special salilor de clasa sau de conferinta. Daca tot poate fi folosit de catre mai multi utilizatori simultan, devine evident ca BigTouch nu a fost creat pentru tabele in Excel.

Ca si configuratie, la interior va avea un procesor Intel Core i5 Sandy Bridge, folosit si in timpul perioadei de cercetare si dezvoltare. Stocarea va fi asigurata de un SSD de 120 GB. Conectica modelului de mai sus este alcatuita din sase porturi USB si doua porturi Ethernet. Desi nu pare, astfel de sisteme sunt usor de reparat si interiorul este accesibil din cativa pasi simpli.

Cu un pret de aproximativ 5000 dolari pentru cea mai ieftina configuatie, se poate spune ca accesibilitatea nu a fost o prioritate in timpul procesului de creatie.