03 oct. 2013 | 11:35

GTA Online te tenteaza sa speculezi la bursa

ACTUALITATE
GTA Online te tenteaza sa speculezi la bursa

Dupa ce ca nu a avut parte de o lansare fara evenimente, se pare ca si ascunde multe surprize pentru cei care au reusit sa intre in joc.

gta online gta 5 stock market bursa speculatii

Primul DLC gratuit pentru este GTA Online. La prima vedere, este doar o transpunere a experientei din GTA 5 in format multiplayer, insa in realitate aduce noi elemente atractive de gaming.

La inceputul carierei de raufacator in GTA Online, chiar daca nu pare sa aiba sens, sunteti fortati sa petreceti ceva timp facand tranzactii la bursa virtuala din joc cu scopul de a face cativa bani. Fiind vorba de o lume complet noua, foarte multi jucatori au realizat ca au devenit aproape dependenti de cumparat si vandut actiuni. Ca sa intelegeti mai bine aceasta componenta a jocului, trebuie sa aveti in vedere faptul ca bursa virtuala este impartita in doua parti: Liberty City National si BAWSAQ. Ambele va sunt deschise in permanenta daca sunteti tentati sa castigati niste bani in-game intr-un mod legal.

In speranta ca GTA 5 a transpus in joc toate elementele specifice unei burse reale, nu a durat mult si mai multi jucatori au incercat sa insele sistemul. Prima tentativa a fost clasficata ca fiind esuata, dar intentia a fost una foarte interesanta. Practic, un grup semnificativ de jucatori a incercat sa speculeze pe marginea pretului la actiuni. Au cumparat intai simultan cantitati foarte mari de actiuni, doar ca la scurt timp sa le vanda in masa sperand ca in consecinta pretul lor sa scada brusc.

In concluzie, chiar daca speculatul la bursa nu este o solutie rapida de a face bani foarte multi in GTA Online, nu va speriati, cu siguranta ,,creierul colectiv” al internetul va gasi in curand cateva metode prin care sa inselati sistemul. Interesul in acest domeniu este mult prea mare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele