De astăzi, ai fost de acord ca Google să-ţi folosească faţa în reclame

, 12 Noi, 09:55

Pentru că se pare că reclamele de pe nu vă invadau suficient intimitatea, de acum vor integra şi numele cu faţa voastră în reclamele afișate prietenilor.

google ads reclame cu tine termeni si conditii

Schimbările introduse astăzi de Google sunt dezbătute de câteva săptămâni. Mai mulţi utilizatori au început, la aflarea veştii, să iniţieze pentru ca gigantul să nu folosească numele şi fotografia asociate unui cont pentru reclame Google.

A fost creat un website prin care cei care sunt împotriva acestor schimbări pot opta ca imaginea lor să nu fie folosită, dar este foarte probabil ca cei mai mulţi internauţi să rămână doar cu frustrarea şi să nu afle că pot scăpa de această metodă de violare a intimităţii.

Noile reguli pentru reclame au fost detaliate în noul set de termeni şi condiţii care intră în vigoare începând de astăzi. Dacă ar fi să ne exprimăm într-un mod agresiv, am spune că a venit ziua în care Google îşi poate vinde utilizatorii pentru profit, sub formă de reclame Google.

În cazul în care astfel de practici vă sperie un pic şi v-aţi dori să nu vă includă, trebuie să accesaţi plus.google.com/settings/endorsements. Pe respectiva pagină trebuie să aveţi grijă să debifaţi mesajul ,,Based upon my activity, Google may show my name and profile photo in shared endorsements that appear in ads” (Plecând de la activitatea mea, Google poate să-mi afişeze numele şi fotografia de profil în menţiunile partajate ce apar în reclame). Pentru a vă descuraja să renunţaţi la această opţiune, la debifare veţi fi întâmpinaţi de un mesaj prin care sunteţi anunţaţi că prietenii voştri nu vor mai beneficia de recomandările voastre. Balansează o „recomandare” apariția în reclame Google?

În cazul în care credeaţi că Google nu se îmbogăţeşte suficient de pe urma voastră, începând de azi, opţiunile s-au amplificat semnificativ. Nu este drăguţ că aţi fost „de acord” implicit cu aceste schimbări?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Mie nu imi afecteaza nicio intimitate, eu nu umblu cu intimitati pe goagal sau pe fezbuc

Asta ca sa vedeti cine este „goagal” si ca nu-i intereseaza de voi de nici o culoare

Ionescu Marian

Cine a platit toata aceasta reclama negativa pentru google. Toata lumea se vaita dar nimeni nu poate da un argument. In primul rand daca nu va place google nu folositi si in al doilea rand facebook foloseste asta de mult si nu sa vaitat nimeni.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail