Google organizeaza un hackaton pentru dezvoltatorii Google Glass

, 10 Noi, 16:00

Se pare că Google aduce dezvoltatorii împreună pentru a le prezenta noul kit de dezvoltare pentru Google Glass. Google a trimis invitații pentru acest eveniment ce va avea loc pe 19 si 20 noiembrie in San Francisco.

Google Glass Hackaton

Invitația postată de TechSport sună în felul următor:

”Ne dorim să vă oferim detalii la prima privire a următorei faze de dezvoltare a platformei Google Glass, în cadrul unui hackaton exclusiv de două zile in San Francisco. Nu vă îngrijorați dacă nu locuiți pe lângă San Francisco. Evenimentul va fi înregistrat și vă vom oferi accesul la clipuri după eveniment.„

Au mai existat astfel de evenimente organizate de Google, unul in San Francisco și unul în New York, chiar după lansarea prototipurilor Explorer Edition, în luna aprilie a acestui an. Informațiile legate de acest eveniment sunt destul de puține, însă e prima dată când dezvoltatorii vor avea acces la acest Glassware Development Kit, cât și la informații detaliate, legate de viitorul acestei platforme.

Google Glass reprezintă pasul cel mai mare făcut de Google în segmentul tehnologiilor purtabile. Ochelarii vor permite utilizatorilor să primeasca direcții de navigare, să efectueze sesiuni de chat, să facă poze sau să înregistreze video și să efectueze căuteri complexe pe internet. Accesul la GDK va reprezenta posibilitatea dezvoltatorilor de a crea software pentru aceste funcții precum și pentru altele, transformând conceptul de Google Glass într-o platformă foarte valoroasă, pentru momentul când aceștia vor fi disponibili publicului larg.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

„segmentul tehnologiilor purtabile”
portabile domnule „redactor sef”

cand va spun eu ca nici copy-paste nu sunteti in stare sa faceti…

Radu Neagu

Purtabil în acest context se referă la ”wearable”, traducerea directă implică într-adevăr folosirea termenului ”portabil”. Având în vedere că vorbim de tehnologie, ”portabil” poate face referire la un smartphone, tabletă, chiar și la un laptop.
Așadar ”purtabil” care se referă la obiecte de îmbrăcăminte sau accesoriu, categorie unde poate fi inclus și acest smartwatch este intenționat și corect folosit.

În altă ordine apreciez o critică constructivă și nu una rău itenționată. Greșesc și eu și recunosc atunci când se întâmplă.

Cât despre copy-paste nici nu vreau să intru în această discutie. Când mă voi muta în Statele Unite atunci voi considera și eu că ofer informație la prima mână, până atunci, la capitolul știri, este și normal ca articolele de pe site-urile străine să servească ca Sursa de informație pentru oricine.

O seară placută vă doresc, și sper să ne auzim și pe viitor cu critici contructive. 🙂

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail