Helpouts – O aplicatie Google pentru lectii video in timp real [VIDEO]

Helpouts - O aplicatie Google pentru lectii video in timp real [VIDEO]

Google lanseaza un nou produs, numit Helpouts, ce consta intr-o aplicatie si o platforma ce ofera expertiza video in timp real.

helpouts

Helpouts nu va fi gratuit. Utilizatorii vor plati pentru serviciile cerute, iar asta e un lucru normal. Pana la urma, apelezi la timpul unui profesionist care te ajuta in timp real sa iti rezolvi problema, oricare ar fi aceea. Google isi imagineaza ca platforma va fi folosita pentru activitati precum lectii de chitara, reparatii casnice, gatit si probabil ajutor sau asistenta medicala. Servicul este functional si include o serie de parteneri ce includ Weight Watchers, Sephora si One Medical.

Pentru Helpouts, Google curteaza pe oricine doreste sa isi ofere serviciile, cu o verificare de background si cu mentinerea categoriilor restranse.

Serviciile video vor fi oferite intr-o varietate ridicata de preturi ce pornesc de la 20 de dolari pe ora. Google spune ca nu are nici o intentie sa permita servicii pentru adulti in aplicatie, vom vedea insa cat de bine controleaza acest aspect pe viitor. Utilizatorii si „expertii” vor avea la indemana o serie de utilitare pentru a bloca anumite conturi daca este nevoie.

Platforma arata similar cu Google+ si detine si cateva elemente din Hangouts Air. utilizatorii sunt identificati cu profilul de Google+ pentru a sti exact cu cine vorbesti, insa nimic nu este potat pe platforma deja cunoscuta. Daca ambii participanit la discutie sunt de acord, convorbirea se poate inregistra pentru vizionare ulterioara.

Exista o serie de prejudecati legate de acest serviciu, insa momentan este prea devreme sa discutam despre ele. Intre timp, sunt interesat de cat de repede si cum evolueaza platforma si daca va fi disponibila si pentru alte limbi decat engleza. Oare si alte companii vor veni cu aceasta idee sub o alta implementare?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: