Cutia de iPhone 5S ne mai da niste indicii legate noul smartphone

Cutia de iPhone 5S ne mai da niste indicii legate noul smartphone
Alexandru Puiu
11:10 09.09.2013

Cu doar o zi inainte de evenimentul de lansare pentru noul , cateva imagini din China mai lanseaza niste speculatii.

Apple iPhone 5S cutie ambalaj lansare cititor amprente

Nu mai dureaza mult si vom afla in sfarsit cu ce spera cei de la Apple sa ne capteze atentia pentru un an de zile. Maine vom afla daca Tim Cook si compania pe care o conduce au lucrat in ultimul an la unul sau doua iPhone-uri pentru doua tipuri separate de public. Pana atunci, mai e timp de cateva zvonuri.

In imaginea de mai sus, publicata de cei de la C Technology China, vedem ceea ce pare a fi cutia in care va fi livrat noul iPhone 5S. Pe langa faptul ca aceasta confirma sufixul 5S pentru urmatorul smartphone Apple, atrage atentia asupra unor schimbari legate de butonul  ,,home”. Daca va uitati atent, respectivul buton fizic de la baza terminalului pare inconjurat cu un cerc argintiu. Aceasta particularitate, dupa cum confirma mai multe surse, s-ar putea sa fie legata de prezenta unui senzor de amprenta. Pentru ca nu ne costa nimic sa speculam, unii au facut si o legatura intre acel cerc argintiu si cateva cercuri de aceeasi culoare prezente pe .

Nu ne ramane decat sa asteptam pana maine sa vedem daca dintre toate aparatele din ultima perioada care se zvonea ca vor avea un cititor de amprente (LG G2, Galaxy Note 3), iPhone 5S va fi primul care chiar va integra respectiva componenta.

Comentarii
loading...