Cum arata tehnologia moderna dupa 25 de ani de inchisoare

Cum arata tehnologia moderna dupa 25 de ani de inchisoare

Cu toate ca tehnologia moderna este o enigma si pentru oamenii care interactioneaza zilnic cu ea, mai interesant este  care nu stia ce e internetul.

Inchisoare Tehnologie dupa 25 de ani

Dupa ce  la 45 de ani de inchisoare, in urma cu cateva zile un puscarias devenit autor motivational a inceput sa-si impartaseasca . Pentru buna purtare, in luna august a anului trecut, a fost eliberat dupa 25 de ani de inchisoare. Desi  tranzitia la viata de om liber a fost una foarte dificila, printre experientele sale cele mai importante s-a numarat acomodarea la uneltele ce tin de tehnologia moderna.

Michael Santos, avea acces la carti in inchisoare si citea cu indarjire tot ce apuca, din acest motiv a si devenit acum o persoana de succes. Inevitabil a citit si despre tehnologie si avansuri tehnologice. Experienta lecturii nu l-a pregatit insa pentru experienta utilizarii dispozitivelor despre care citea. Pana si termeni obisnuiti ii erau straini. In momentul in care si-a rugat sotia sa-i defineasca cuvantul browser, Santos a ramas perplex cand aceasta i-a raspuns fara nici o ezitare. ,,Este un program care iti permite sa accesezi internetul.

In cazul in care cautati un motiv pentru a va bucura mai mult de ceea ce aveti deja, viata unor persoane ca Michael Santos ar trebui sa serveasca ca un bun stimulent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: