Cum arata tehnologia moderna dupa 25 de ani de inchisoare

, 14 Ian, 10:00

Cu toate ca tehnologia moderna este o enigma si pentru oamenii care interactioneaza zilnic cu ea, mai interesant este  care nu stia ce e internetul.

Inchisoare Tehnologie dupa 25 de ani

Dupa ce  la 45 de ani de inchisoare, in urma cu cateva zile un puscarias devenit autor motivational a inceput sa-si impartaseasca . Pentru buna purtare, in luna august a anului trecut, a fost eliberat dupa 25 de ani de inchisoare. Desi  tranzitia la viata de om liber a fost una foarte dificila, printre experientele sale cele mai importante s-a numarat acomodarea la uneltele ce tin de tehnologia moderna.

Michael Santos, avea acces la carti in inchisoare si citea cu indarjire tot ce apuca, din acest motiv a si devenit acum o persoana de succes. Inevitabil a citit si despre tehnologie si avansuri tehnologice. Experienta lecturii nu l-a pregatit insa pentru experienta utilizarii dispozitivelor despre care citea. Pana si termeni obisnuiti ii erau straini. In momentul in care si-a rugat sotia sa-i defineasca cuvantul browser, Santos a ramas perplex cand aceasta i-a raspuns fara nici o ezitare. ,,Este un program care iti permite sa accesezi internetul.

In cazul in care cautati un motiv pentru a va bucura mai mult de ceea ce aveti deja, viata unor persoane ca Michael Santos ar trebui sa serveasca ca un bun stimulent.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail