Consola Microsoft XBOX 720 va avea un pret corect

, 26 Apr, 11:50

Nici un aspect al viitoarelor console de gaming nu este mai important pentru succesul platformei decat pretul, fapt cunoscut si de .

microsoft xbox 720 pret

Nu avem inca prea multe detalii legte de urmatoarea consola Microsoft, vehiculata a se numi XBOX 720. Stim doar data de lansare oficiala, iar de acum chiar si un preti ce are mari sanse sa fie cel corect.

Pe 21 mai la sediul companiei Microsoft din Redmond. Surse apropiate de companie au afirmat  ca un pret initial de 499 dolari este posbil sa fie cel real. In plus, pentru a fideliza clientii prin intermediul serviciului online preinstalat pe noua consola, aceasta va putea fi achizitionata si cu un pret mai mic de doar 299 dolari cu conditia de a plati timp de doi ani un abonament lunar la XBOX Live Gold.

Informatia de mai sus poate fi clasificata ca un zvon, la fel ca si faptul ca viitoarea consola ar putea veni cu un mod de functionare permanent online. Momentan, legat de acest aspect al conexiunii permanente la internet, au existat cateva confirmari ca va fi prezent in noua consola. Din pacate au existat si cateva dezmintiri, mai mult sau mai putin oficiale. In principiu se vehiculeaza si un sistem de operare preinstalat care va avea mai multe elemente in comun cu Windows 8, un aspect menit sa eficientizeze partea de programare crossplatform intre noua consola si PC-uri.

Desi comercializarea noii console ar trebui sa inceapa efectiv abia in luna noiembrie a acestui an, cea mai interesanta prezentare legata de XBOX 720 va avea loc la E3 unde dezvoltatorii se vor inghesui sa ne arate ce se poate face pe cea mai noua consola Microosft.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

500 DE DOLARI PARE UN PRET EXAGERAT.

Alexandru Puiu

Ai dreptate, cum sa dai 500 de dolari pe o consola pe care sa te joci 10 ani cand poti sa dai 1000 de dolari pe o placa video pe care sa o schimbi la 2-3 ani pentru ca nu-ti mai merge nici un joc. Si eu zic ca este un pret exagerat.

sa aiba pret de tableta buna, adica pana in 1800 de lei si e perfect.

Rominho gandeste-te ca cel putin 5 ani joci la maxim orice joc cu detalii maxime . Cati bani trebuie sa bagi intr-un pc ca sa te bucuri de asa ceva pe o perioada de minim 5 ani ??? Xbox-360 a aparut prima data in anul 2005 si abia acum apare alt model… Jocurile le poti inchiria daca nu-ti permiti sa cumperi…. Ca sa nu vb de modare.

E sunt de parere ca un joc bun merita jucat doar cu detaliile la high sau deloc. Eu aleg cea mai buna solutie pentru buzunarul meu… O sa cumpar aceasta consola.
Este cea mai buna si ieftina solutie.

adi ai mare dreptate eu unu debia astept sa apara intodianu au auvut pretu asta mare in primu an.voi vinde 360 sami iau 720:)))

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail