26 apr. 2013 | 11:50

Consola Microsoft XBOX 720 va avea un pret corect

ACTUALITATE
Consola Microsoft XBOX 720 va avea un pret corect

Nici un aspect al viitoarelor console de gaming nu este mai important pentru succesul platformei decat pretul, fapt cunoscut si de .

microsoft xbox 720 pret

Nu avem inca prea multe detalii legte de urmatoarea consola Microsoft, vehiculata a se numi XBOX 720. Stim doar data de lansare oficiala, iar de acum chiar si un preti ce are mari sanse sa fie cel corect.

Pe 21 mai la sediul companiei Microsoft din Redmond. Surse apropiate de companie au afirmat  ca un pret initial de 499 dolari este posbil sa fie cel real. In plus, pentru a fideliza clientii prin intermediul serviciului online preinstalat pe noua consola, aceasta va putea fi achizitionata si cu un pret mai mic de doar 299 dolari cu conditia de a plati timp de doi ani un abonament lunar la XBOX Live Gold.

Informatia de mai sus poate fi clasificata ca un zvon, la fel ca si faptul ca viitoarea consola ar putea veni cu un mod de functionare permanent online. Momentan, legat de acest aspect al conexiunii permanente la internet, au existat cateva confirmari ca va fi prezent in noua consola. Din pacate au existat si cateva dezmintiri, mai mult sau mai putin oficiale. In principiu se vehiculeaza si un sistem de operare preinstalat care va avea mai multe elemente in comun cu Windows 8, un aspect menit sa eficientizeze partea de programare crossplatform intre noua consola si PC-uri.

Desi comercializarea noii console ar trebui sa inceapa efectiv abia in luna noiembrie a acestui an, cea mai interesanta prezentare legata de XBOX 720 va avea loc la E3 unde dezvoltatorii se vor inghesui sa ne arate ce se poate face pe cea mai noua consola Microosft.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele