Dishonored a inspirat un controller unic de XBOX 360

Dishonored a inspirat un controller unic de XBOX 360
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
09:10 30.03.2013

Un joc spectaculos si de calitate, este unul dintre titlurile care au impresionat audienta in 2012, indiferent daca era rulat pe XBOX, PS3 sau pe PC.

dishonored_controller

Primul gest pe care il poate face un fan inrait al unui joc este sa achizitioneze din magazin editia speciala a respectivului titlu. Cel de-al doilea gest implica un pic de simt artistic si se reflecta, de cele mai multe ori, in opere de arta inspirate de acel joc. Din aceasta a doua categorie face parte gamepad-ul de XBOX 360 din imaginea de mai sus.

Gamepad-ul construit de la zero este creatia lui Devin Smith de la End of Line Designs. Acesta nu s-a multumit cu imprimarea cu diverse imagini a unui controller existent si a optat pentru realizarea unui design unic in jurul unui produs pe care il stim cu totii foarte bine.  Fiecare element folosit mai sus a fost realizat special pentru acest exemplar, incepand cu butoanele si terminand cu cuiele indoite. Pana si logo-ul XBOX, care functioneaza ca switch de imperechere al controller-ului cu consola, in aceasta varianta, are un aspect unic. Este vorba de intr-o iteratie capabila de a se lumina.

Este greu de apreciat nivelul de confort aferent utilizarii intense a acestui model, insa un lucru e cert: efortul implicat in realizarea sa il transforma intr-o opera de arta. Practic, nu stim daca aceasta versiune va fi comercializata sau nu, dar… putem sti? poate nu a fost creata pentru gaming.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI