29 iul. 2013 | 12:12

Configuratia Galaxy Note 3 vine dintr-o sursa sigura

ACTUALITATE
Configuratia Galaxy Note 3 vine dintr-o sursa sigura

Va reamintim ca stirile din ultimele saptamani arata ca, pana la lansarea oficiala de la IFA din septembrie, Galaxy Note 3 este cap de afis.

Samsung-Galaxy-Note-S-Pen-Stylus-from-Wacom

Trecusera prea multe zile de la ultimele informatii referitoare la ? De aceasta data, este vorba de specificatiile hardware ale Galaxy Note 3. Daca Galaxy S4 a reprezentat apogeul anticipatiei pentru prima jumatate a acestui an, cea de a treia generatie de Note creeaza valuri de emotie pentru cea de a doua jumatate a lui 2013.

Confirmate deja din trei surse diferite, avem specificatiile hardware ale . Cea mai recenta dintre surse, o publicatie sud-coreeana, ne informeaza ca terminalul va veni preinstalat cu Android 4.3, va avea un display de 5,7 inci cu o rezolutie Full HD si va fi dotat cu o cantitate generoasa de memorie RAM egala cu 3GB. Cum ne-am obisnuit si cu ultimele doua terminale din seria Galaxy S, urmatorul Note ar trebui sa fie disponibil in mai multe variante in functie de retelele de telefonie din tara de destinatie. Aparent, respectivele variante vor fi definite doar prin SoC-ul responsabil de puterea de procesare. Vom avea un Note 3 cu Qualcomm Snapdragon 800 care va suporta retele LTE-A. Pentru a asigura compatibilitatea cu retelele clasice LTE, va exista si o versiune cu Exynos 5 Octa 5420.

Aceste informatii vin la doar cateva zile dupa ce Samsung a confirmat ca a inceput productia in masa de module RAM de 3GB pentru smartphone-uri si tablete. Cum Galaxy S4 este disponibil in mai multe variante, nu este exclus ca si Note 3-ul sa poate fi cumparat in versiuni de diagonale diferite.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele