Chrome pentru Android devine poliglot

, 12 Iul, 12:05

Printr-un nou pentru terminalele cu Android, cei de la Google fac traducerea site-urilor mai usoara.

google translate chrome

Cum se intampla de obicei cu aplicatiile noi de mobil, cele mai multe dintre ele au functiile noi inspirate din versiuni de desktop ale acelorasi programe. In cazul de fata, acest lucru s-a intamplat cu Chrome. Browser-ul preferat al celor mai multi dintre noi, pentru Android tocmai a primit un update semnificativ de functionalitate.

De acum inainte, toate paginile de internet care nu sunt in limba engleza sau in cea nativa a utilizatorului vor fi traduse printr-un singur tap pe butonul Translate. Avand similaritati cu un browser clasic, actualizarea Google Chrome pentru Android este foarte utila cand vine vorba de partea de traducere de continut in timp real. Daca veti interactiona in mod regulat cu scriere araba, de exemplu, noua versiune a aplicatiei va veni si cu un intreg asambu suplimentar de functionalitate. Noua iteratie va oferi posesorilor de tablete posibilitatea de a naviga online prin intermediul intregului ecran, fara a avea meniuri afisate.

Daca vi se instampla deseori sa va blocati de faptul ca nu mai aveti trafic pe mobil cand stati pe internet pe smartphone sau tableta, noul Chrome apeleaza in timp real la un algoritm inteligent de compresie/decompresie a continutului pentru a remedia problema.

Noua versiune gratuita Chrome poate fi descarcata din Google Play si are mari sanse sa va faca viata mai usoara cand vine vorba de navigat online.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail