Ce câştigi dacă dai cu pumnul în Xbox One?

Ce câştigi dacă dai cu pumnul în Xbox One?

Nu au trecut nici câteva zile de când am sesizat într-un material unităţi optice , iar acum avem deja o soluţie.

pumn microsoft xbox one agresiune probleme infamous25

După ce foarte mulţi posesori de console Xbox One au început să se plângă de faptul că noua lor jucărie scoate nişte zgomote agresive şi unitatea optică nu funcţionează, să recunoască problema. În plus, pe lângă faptul că gigantul din Redmond a încurajat trimiterea unităţilor defecte în garanţie, s-a grăbit să ofere ca şi compensare un joc next-gen din portofoliul Microsoft Studios.

În cazul în care nu staţi foarte bine cu răbdarea şi nici nu vă pasă de un joc gratuit, s-ar putea să mai existe o soluţie care să implice remedierea problemei cu cititorul de discurii Blu-ray. Dacă ar fi să credem clipul de mai jos, cea mai simplă metodă pentru a face componenentele interne să lucreze împreună ca noi implică să puneţi consola pe masă cu fundul în sus şi să-i daţi câteva palme sănătoase în dreptul unităţii optice. Deoarece situaţia neplăcută este cauzată de nişte componente defazate, aparent, acest comportament agresiv le realinează. În plus, dacă reuşiţi să nu lăsaţi urme vizibile, nici măcar nu este afectată garanţia. În definitiv, nu aţi băgat şurubelniţa în carcasă, doar aţi facut mici ajustări prin câteva mişcări bruşte.

Indiferent ce părere aveţi despre rolul agresivităţii în rezolvarea de probleme tehnice, în acest caz se pare că a funcţionat, chiar dacă nu se ştie cât de rezistent va fi remediul. Voi aţi avea curajul să daţi cu pumnul într-o sculă pe care abia aţi achiziţionat-o cu aproximativ 500 de dolari?

Citește și: