Cat costa sa incarci un Galaxy S4 complet wireless?

Cat costa sa incarci un Galaxy S4 complet wireless?

Cei de la Samsung se laudau cu abilitatile de incarcare fara fir ale noului Galaxy S4 inca de la anuntul oficial,  mai avem insa nevoie de niste accesorii.

galaxy s4 wireless charging qi

In cadrul evenimentului pentru lansarea celui  mai recent varf de gama de la Samsung, compania sud coreeana s-a grabit sa anunte mai multe accesorii menite sa extinda functionalitatea terminalului. Atunci am vazut un gamepad wireless, un dispozitiv pentru incarcarea wireless si un dispozitiv intitulat S Health Scale. Cum era de asteptat nu toate au ajuns in mainile utilizatorilor in aceeasi zi in care smartphone-ul a ajuns in magazine.

Zilele trecute a inceput sa se comercializeze in SUA un it de incarcare wireless pentru Galaxy S4 la pretul de 90 dolari, care se va transforma probabil in tara noastra in suma 90 de euro. Desi mi se pare un pic exagerat sa platesti 90 de dolari ca sa nu bagi un cablu de incarcare intr-un telefon, in contextul in care oricum esti limitat la zona in care il pui la incarcat, sunt convins ca vor exista fani ai acestei solutii. Practic, kitul este format dintr-o carcasa speciala de 40 dolari pe care o veti folosi pentru a o inlocui pe cea din fabrica si dintr-un charging pad. Acesta din urma costa 50 de dolari si este , aspect care il face compatibil si cu alte terminale capabile de incarcare wireless de la Nokia, LG sau ASUS. Carcasa este disponibila in doua culori, alb si negru.

In cazul in care ardeti de nerabdare sa puneti mana pe astfel de accesorii si nu mai puteti astepta pana vin in Romania, le puteti deja comanda de si .

Citește și: