Camera din Nokia Lumia EOS detaliata printr-un video

, 08 Iun, 15:00

Daca folosim imaginile din ultimele zile ca reper, ar trebui sa fie lansat in urmatoarele saptamani si va detine o camera impresionanta.

nokia lumia eos leak WP8

S-a speculat foarte mult in ultimele saptamani in legatura cu un dotat cu un senzor generos, probabil unul similar sau identic cu cel folosit in 808 PureView. Cele mai noi informatii pe marginea acestui subiect vin de la o echipa cu numele de ViziLeaks. Dupa multiple imagini cu versiuni de carcase ce ar trebui sa mascheze noul telefon, de aceasta data vedem in prim plan camera din noul smartphone in actiune. Secventa video de mai jos captureaza in detaliu ce se intampla in momentul in care un utilizator face o poza. In primul rand, este evident obturatorul mecanic, o trasatura foarte rar intalnita in camerele foto de la telefoane mobile.

Cu toate ca nu aflam cu aceasta ocazie noi detalii despre smartphone-ul efectiv, aceasta nu poate fi decat o confirmare suplimentara a faptului ca functionalitatea intregului aparat va gravita in jurul abilitatilor de captura foto/video. Pana cand vom vedea telefonul cu Windows Phone 8 in intreaga sa splendoare, nu putem decat sa ne delectam apasand play pe clipul de mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail