08 iun. 2013 | 15:00

Camera din Nokia Lumia EOS detaliata printr-un video

ACTUALITATE
Camera din Nokia Lumia EOS detaliata printr-un video

Daca folosim imaginile din ultimele zile ca reper, ar trebui sa fie lansat in urmatoarele saptamani si va detine o camera impresionanta.

nokia lumia eos leak WP8

S-a speculat foarte mult in ultimele saptamani in legatura cu un dotat cu un senzor generos, probabil unul similar sau identic cu cel folosit in 808 PureView. Cele mai noi informatii pe marginea acestui subiect vin de la o echipa cu numele de ViziLeaks. Dupa multiple imagini cu versiuni de carcase ce ar trebui sa mascheze noul telefon, de aceasta data vedem in prim plan camera din noul smartphone in actiune. Secventa video de mai jos captureaza in detaliu ce se intampla in momentul in care un utilizator face o poza. In primul rand, este evident obturatorul mecanic, o trasatura foarte rar intalnita in camerele foto de la telefoane mobile.

Cu toate ca nu aflam cu aceasta ocazie noi detalii despre smartphone-ul efectiv, aceasta nu poate fi decat o confirmare suplimentara a faptului ca functionalitatea intregului aparat va gravita in jurul abilitatilor de captura foto/video. Pana cand vom vedea telefonul cu Windows Phone 8 in intreaga sa splendoare, nu putem decat sa ne delectam apasand play pe clipul de mai jos.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele