Butonul Start este punctul central al primei reclame Windows 8.1 [+VIDEO]

Dupa ce au argumentat in numeroase randuri butonul Start este lipsit de utilitate, tocmai acesta este subiectul primei

microsoft window 8.1 ad reclama promo

Butonul Start este un element omniprezent in istoria Microsoft. Incepand cu Windows 95, acum peste 15 ani, utilizatorii sistemelor de operare create in Redmond au gasit o constanta in aceasta particularitate pana cand ne-am trezit ca a disparut odata cu lansarea versiunii Windows 8 Consumer Preview in 2012. Dupa numeroase proteste si o noua versiune de Windows, acesta revine in actualitate.

Butonul Start nu mai are nici pe departe aceeasi functionalitate, de aceasta data porneste o intreaga pagina de aplicatii si scurtaturi in locul unui simplu meniu, reintoarcerea acelui element particular se pare ca reprezinta un eveniment important pentru gigant. Nu de alta, dar astfel nu-mi explic de ce prima reclama la noul sistem de operare insista atat de mult asupra acestei particularitati de interfata.

Ca sa completeze elementele introduse in ,,la cererea publicului”, tot in clipul de mai jos de 30 de secunde este evidentiat faptul ca un dispozitiv cu noul SO poate porni direct in desktop, fara ecranul de start care necesita un click in plus.

Daca nu mai aveti rabdare si abia asteptati sa puneti mana pe noua versiune, notati-va data de 18 octombrie si tineti minte ca update-ul de la 8 la 8.1 este gratuit daca ati achizitionat un sistem preinstalat cu vechiul Windows sau ati achizitionat Windows-ul separat anul trecut la lansare.

12:45 30.09.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video