Windows 8.1 este un succes, inca de la lansarea versiunii RTM

, 12 Sep, 11:00

Pentru ca este unul dintre cei mai importanti parteneri Intel, Microsoft si-a facut simtita prezenta la IDF cu vesti bune despre

microsoft windows-8.1-RTM

Windows 8.1 este pe ultima suta de metri, ba, mai mult, versiunea RTM a ajuns deja la dezvoltatori si la producatorii OEM. Din pacate, pana acum cateva zile, aceeasi versiune ocolea cea mai mare baza de utilizatori dornici de experimente software. Este vorba de abonatii TechNet si MSDN. La momentul respectiv, printr-un comunicat, Microsoft anunta ca acest public restrans va putea abia incepand cu data de 18 octombrie, cand va ajunge in magazine.

Incercand sa mai evite un scandal de proportii fabuloase, Microsoft a decis sa deblocheze accesul la download si acestor categorii de utilizatori. Nu mica le-a fost mirarea oficialilor din Redmond cand un numar de cateva milioane de persoane au descarcat noul Windows 8.1. Tami Reller, vicepresdinte pe partea de marketing la Microsoft, a iesit pe scena IDF pentru a se mandri cu 2 milioane de descarcari de Windows 8.1 RTM in primele 24 de ore de cand au anuntat disponibilitatea noului SO.

La capitolul detalii, versiunea RTM de Windows 8.1 a fost finalizata in luna august, moment in care o versiune in limba chineza a respectivului sistem de operare a ajuns pe internet in format de download ilegal.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail