Blynk este o cameră ce-ţi capturează întreaga viaţă, cadru cu cadru

Blynk este o cameră ce-ţi capturează întreaga viaţă, cadru cu cadru

O cameră de legat la gât sau o cameră , Blynk este un gadget perfect pentru cei care vor să

blynk camera time lapse

Având în vedere faptul că suntem nişte fiinţe sociale şi simţim nevoie să împărtăşim din ce în ce mai multe experienţe, iar explozia fotografiilor digitale vă motivează să capturaţi din ce în ce mai multe conţinut, sunteţi tentaţi să nu vă mai bucuraţi de diverse evenimente. Indiferent că e vorba de o excursie, un botez sau un concert, foarte mulţi dintre noi sunt tentaţi să traiască respectiva experienţă prin intermediul micului ecran de la telefon, cameră foto sau video. Soluţia vine sub forma unei camere care preia sarcina capturii.

În imaginea de mai sus este unul dintre primele modele de camere menite să vă imortalizeze întreaga existenţă prin fotografii capturate la intervale predefinite fără nici o intervenţie din partea utilizatorului.

Blynk este un dispozitiv creat de compania Lyfeshot. Are doar 6,35 x 3,8 x 1,27 centimetri şi un total de 41,4 grame. Are un singur buton care declanşează procesul de captură. Prin intermediul unei aplicaţii gratuite cu acelaşi nume vă definiţi intervalul de captură de la un cadru pe secundă până la un cadru pe zi. Are o memorie internă de 4GB şi bateria Li-Ion este suficientă pentru 24 de ore capturate cu o viteză de un cadru la două secunde. Dacă sunteţi interesaţi de achiziţie, ar trebui să nu mai dureze mult până veţi pune mâna pe Blynk într-una dintre cele trei culori diferite alese de producători.