Microsoft Blink te ajuta sa faci poze in rafala pe Windows Phone

Microsoft Blink te ajuta sa faci poze in rafala pe Windows Phone

Intr-o lume in care utilizatorii prefera smartphone-uri din ce in ce mai destepte, Microsoft isi incearca norocul cu aplicatii foto pentru Windows Phone.

Microsoft blink Windows Phone app

Cu toate ca nu vezi foarte multi utilizatori de Windows Phone in viata de zi cu zi, Microsoft si Nokia au incercat sa creeze terminalelor cu WP o aura de dispozitive mai bune pentru foto decat ale concurentei. Tehnologia PureView se pare insa ca nu este suficienta si Microsoft Reasearch a decis sa lanseze o aplicatie care sa imbunatateasca si mai mult experienta capturii pe smartphone-urile cu WP8.

Blink este o noua aplicatie pentru terminalele cu Windows Phone care va permite sa faceti capturi foto in rafala. Printr-un control foarte precis al camerei din telefon, fiecare declansare genereaza 16 capturi realizate la distanta foarte mica. In etapa urmatoare, dintre cele 16 capturi o alegeti pe cea care va incanta cel mai mult. Desi multe aparate foto dedicate vin cu aceasta functie implementata la un asemenea nivel, interesant este nivelul la care a fost dusa performanta printr-o functie software. Vorbind de 16 capturi realizate la distanta foarte mica una de alta, singurul compromis la care sunteti supus vine pe partea de rezolutie. Din pacate, Blink genereaza imagini de o rezolutie maxima egala cu 1280 x 720.  Desi acele imagini nu sunt foarte mari, daca sunt de o calitate buna si surprind un moment spectaculos, sunt mai mult decat suficiente.

Descarcabila gratuit din Windows Phone Store,  aplicatia s-ar putea sa va ajute sa nu mai prindeti niciodata copilul cu ochii inchisi sau o masina de raliu dupa ce a trecut.