BlackBerry se pregateste de un nou smartphone cu OS 7: BlackBerry 9720

BlackBerry se pregateste de un nou smartphone cu OS 7: BlackBerry 9720

Pentru ca se pare ca nu exista nici un smartphone care sa nu ajunga pe internet inainte de a intra in magazine, mentionam acum 9720.

BlackBerry 9720 ex-RIM OS 7.1

Intr-o perioada precum aceasta, in care canadienii fac eforturi supraomenesti de a castiga o cota de piata cat de mica cu terminalele lor dotate cu BlackBerry 10, avem mari sanse ca in cateva saptamani sa asistam la lansarea noului BlackBerry 9720.

E posibil ca urmatorul telefon inteligent iesit pe portile sa includa elemente de design si functionalitate similare cu terminalele din seria Curve. Ca specificatii, pe langa OS7, aparatul din imagine integreaza un ecran cu rezolutia de 480 x 360 ce are mari sanse sa nu fie sensibil la atingere. Pentru un plus de eficienta printre utilizatorii din segmentul business, telefonul va avea o tasta fizica dedicata BBM pe margine si un rand de alte patru butoane fizice direct sub ecran. Evident, nu avem o confirmare oficiala deocamdata.

Cu toate ca nu este evidenta, justificarea lansarii lui BlackBerry 9720 sta in faptul ca exista mai multe piete internationale in care vanzarile de aparate cu OS 7 sau OS 7.1 depasesc detasat achizitiile de gadgeturi cu BlackBerry 10. Pentru ca acei utilizatori sa nu fie neglijati, vor vedea in curand un dispozitiv care le este dedicat.

BlackBerry 9720 os 7.0 zvon

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: