26 mart. 2013 | 15:10

Battlefield 4 beta pentru abonatii Battlefield Premium

ACTUALITATE
Battlefield 4 beta pentru abonatii Battlefield Premium

Conform unei scapari de pe serviciul Origin al celor de la EA Games, toti cei care beneficiaza de abonamentul Premium pentru DLC-ul Battlefield 3 vor primi acces la varianta beta a urmatorului joc din serie.

Battlefield 4

Aceasta informatie vine de pe varianta ruseasca a Origin si a fost retrasa intre timp, insa in acelasi fel a fost si dezvaluita existenta lui Battlefield 4 anul trecut. Conform informatiilor disponibile in acest moment, jocul va fi lansat in aceasta toamna, iar cei care vor face pre-comanda vor primi un set de dog tags oficiale. EA Games si DICE vor dezvalui primul trailer Battlefield 4 si o serie de informatii oficiale foarte curand, in cadrul Game Developers Conference. Se zvoneste ca jocul va include si soldati de sex feminin, iar de data aceasta si chinezii vor intra in lupta.

Mai jos se gaseste o melodie care se presupune ca este extrasa de pe coloana sonora a jocului si cateva teasere lansate in cursul saptamanii trecute, care pregatesc jucatorii de anuntul iminent al lui Battlefield 4.