Au aparut preturile oficiale pentru Windows 8.1

, 18 Sep, 12:20

Aceasta este cutia pentru noul Microsoft, menit sa fie disponibil incepand cu data de 18 octombrie.

microsoft windows 8.1 pro-box

Cu exact o luna inainte de a face public noul sistem de operare, oficialii Microsoft au decis sa dezvaluie ultimele detalii vizavi de distributia si vanzarea . In principiu, singurii favorizati vor fi cei care ruleaza deja Windows 8, context in care vor vedea aceste diferente semnificative introduse odata cu noul SO ca pe un upgrade minor. Practic, daca rulati deja cu licenta versiunea optimizata pentru touchscreen a sistemului de operare creat in Redmond, Windows 8.1 va fi disponibil ca un update gratuit prin intermediul Windows Store.

Altfel, noul Windows 8.1 va avea un pret de 120 dolari pentru versiunea simpla si 200 dolari pentru versiunea Pro.

Per ansamblu, versiunile de Windows lansate cu aceasta ocazie sunt aceleasi din punct de vedere al numelui ca si in cazul Windows 8. Din acest motiv, preturile practicate sunt de asemenea similare.

Pana si un upgrade de la 8.1 la 8.1 Pro va avea un pret de 100 dolari. Merita retinut ca acest upgrade va include, pe langa functiile aferente versiunii Pro, si pachetul Windows Media Center. Daca rulati deja versiunea Pro si va doriti doar functionalitatea Media Center, pretul va fi de 10 dolari.

In cazul in care Windows 8.1 este motivul pentru care veti face tranzitia de la Windows 7, upgrade-ul ar trebui sa aiba loc fara evenimente neplacute si ar trebui sa puteti sa va pastrati toate fisierele, exceptand aplicatiile care vor trebui reinstalate. De la Windows XP sau Windows Vista nu exista posibilitatea unui upgrade, motiv pentru ca veti fi obligati sa va faceti o copie de siguranta a fisierelor importante si sa insalati de la zero noua creatie a companiei conduse de Steve Ballmer.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail