Archos incearca sa ne atraga cu noi smartphone-uri si tablete

Archos incearca sa ne atraga cu noi smartphone-uri si tablete

Dupa ce si-au facut un renume de companie a caror produse au un raport pret/performanta decent, cei de la Archos se pregatesc de IFA cu noi gadgeturi.

IFA 2013 smartphone tablete archos 50 oxygen

Desi s-ar putea sa nu le gasiti creatiile la fel de usor ca celor de la Samsung sau Asus, tabletele si smartphone-urile Archos au lasat o impresie placuta printre cunoscatori. Din acest motiv, zilele urmatoare la IFA 2013 compania franceza va profita de ocazie pentru a-si reimprospata .

Noul smartphone de varf creat in intr-o regiune din Ile-de-France poarta numele de . Acesta va fi preinstalat cu Android 4.2 Jelly Bean, va avea un panou IPS Full HD si va fi construit in jurul unui procesor quad core tactat la 1,5 GHz. Camera principala va avea 13 megapixeli, in timp ce partea frontala va integra o camera de 5 megapixeli. Spatiul de stocare se va limita la 16 GB si nu se stie la aceasta ora daca va exista posibilitatea extinderii lui prin intermediul unui card microSD. Spre deosebire de acum un an, seria Titanium de produse va include si smartphone-uri, nu doar tablete, cu preturi la liber incepand de la 100 de euro.

Printre noile tablete ale companiei se numara Archos 97b Platinum HD, Archos 101 XS 2, seria de produse Xenon si doua dispozitive din aceeasi clasa destinate copiilor cu numele de si Archos 101 ChildPad. Desi personal nu prea sunt de acord cu producatorii care incearca sa inunde piata cu produse noi, facand si mai dificila decizia utilizatorilor, din experienta, cei de la Archos poate au ajuns la alta concluzie. Altfel nu-mi explic de ce vom putea pune mana pe atat de multe produse noi ale producatorului francez in perioada imediat urmatoare.

Citește și: