Aplicatia Where’s My App te ajuta sa-ti gasesti favoritele si pe WP8

Aplicatia Where’s My App te ajuta sa-ti gasesti favoritele si pe WP8
15:45 23.07.2013

Where’s My App pentru Windows Phone 7.x si WP8 este un utilitar pentru a va ajuta sa gasiti mai usor programe in Store.

windows phone wp8 Where's my app Screens

Indiferent cat timp a trecut de la lansarea platformei , smartphone-urile din ce in ce mai impresionante cu greu pot compensa lipsa un aplicatii pe care le indragiti deja pe Android sau iOS. Din fericire, s-au facut progrese semnificative la acest capitol si Microsoft vrea sa le evidentieze prin intermediul unui program intitulat Where’s My App?

La prima vedere, vorbim de un motor de cautare care a facut o treaba foarte buna in a agrega majoritatea aplicatiilor de pe iOS si Android intr-o singura baza de date. Dupa ce v-ati cautat un program pe care vi-l doreati pe WP8, aplicatia va afiseaza o pagina de status. Acolo puteti vedea daca se lucreaza la portarea programului dorit de voi pe platforma Microsoft, daca exista deja sau daca nu exista. Cu scopul probabil de a stimula rata de portarea a aplicatiilor pe Windows Phone, Where’s My App faciliteaza si trimiterea unui email la dezvoltatorului fiecarei aplicatii pe care nu o gasiti pe Windows Store. Prin acest sistem, puteti pune presiune personal pe creatorii diverselor jocuri si programe.

Pentru ca ar fi destul de inutil daca aceasta aplicatie ar functiona exclusiv ca un portal care sa va aminteasca ce lipseste din magazinul virtual Microsoft, la fiecare cautare va sunt afisate si alternative la programele cautate de voi. Astfel puteti descoperi programe similare cu ceea ce va doreati. In plus, exista o sectiune care va fiseaza cele mai populare titluri lansate in ultima perioada pe platforma. Per ansamblu, efortul Microsoft de a nu va pierde increderea in platforma este semnificativ, fapt care este de laudat.

loading...