Amazon cocheteaza cu un smartphone cu ecran 3D

Amazon cocheteaza cu un smartphone cu ecran 3D

Desi ati fi tentati sa credeti ca s-au epuizat toate zvonurile posibile legate de un , azi avem unele noi.

Amazon 3d kindle phone

Ca de obicei, surse apropiate de compania americana au cateva informatii noi, cu o rata destul de mare de probabilitate, referitoare la un smartphone creat de Amazon. Creat probabil sub , precum tabletele companiei, noul smartphone ar trebui sa fie produs intr-una din fabricile detinute de Foxconn in China. In ceea ce priveste cea mai apropiata data in care va ajunge in mainile primilor utilizatori, respectivul aparat ar trebui sa faca valuri undeva intre cel de-al doilea si al treilea trimestru al acestui an.

Kindle Phone a mai fost sursa catorva zvonuri in martie, moment in care se credea ca gigantul a intampinat niste probleme de productie si va amana si mai mult lansarea. Una peste alta, telefonul Amazon se vehiculeaza ca ar avea un panou de 4,7 inci, cu restul specificatiilor hardware nefiind inca publicate pe internet. Cei de la Wall Street Journal au motive sa creada ca in cateva luni vom vedea doua smartphone-uri ale aceluiasi producator, dintre care unui va fi dotat cu un ecran 3D. Pentru ca ar fi penibil ca in 2013 sa vinzi un smartphone cu panou 3D ce necesita ochelari, in primul rand se crede ca noul gadget ar ascunde un ecran dotat cu un senzor pentru urmarirea ochiului utilizatorului pentru a oferi cea mai convingatoare experienta tridimensionala. Scopul final este ca obiectele afisate pe ecran sa dea efectiv impresia ca plutesc deasupra panoului generand cea mai convingatoare impresie de holograma, din orice unghi. Daca tot va face o treaba foarte buna in a urmari privirea utilizatorului, respectivul smartphone revolutionar ar trebui sa fie capabil si de interactiunea cu privirea.

Chiar daca riscul asociat cu un produs revolutionar este imens, mai ales ca Amazon nu are un istoric foarte bun de a obtine profit din vanzarile de hardware, unul sau doua telefoane de la pionierii eBook Readerelor au mari sanse de a se materializa.