All Cars Info – o enciclopedie de masini pentru Windows Phone

All Cars Info – o enciclopedie de masini pentru Windows Phone
00:51 03.11.2013

In cazul in care va incanta teribil de mult , All Cars Info este o solutie eficienta pentru a gasi informatiile care conteaza intr-un singur loc.

All Cars Info Microsoft Windows Phone 8

In cautarile mele printre aplicatii relevante de Windows Phone care nu trebuie trecute cu vederea am dat peste All Cars Info Free. In conditiile in care singura diferenta intre varianta gratuita si cea contra cost consta in reclamele afisate in partea de jos sau de sus a ferestrei, pe cei mai multi dintre voi s-ar putea sa nu-i deranjeze si sa nu trebuiasca sa platiti 4 lei pentru a scapa de ele.

Aplicatia este foarte simplu de utilizat. Din start sunteti intampinati de o colectie exhaustiva de branduri de masini, iar printr-un swipe spre stanga ajungeti la o sectiune de favorite pe care v-o puteti completa cu modele care au o semnificatie deosebita pentru voi. In momentul in care faceti un tap pe Producator, ajungeti la modelele create de acesta, urmand ca pe ecranul urmator sa vedeti versiunile defalacate pe ani ale respectivului model, dupa cum se poate vedea si mai sus in cazul Wolkswagen Passat. Printr-un ultim tap, ajungeti la masina care va intereseaza, context in care va este afisata o descriere completa a specificatiilor. Aveti afisate toate motorizarile, tipurile de transmisie disponibile pentru acel model, tipurile de exterior (3 usi, 5 usi, sedan, hatchback, etc.), dimensiuni exacte in milimetri plus o galerie cu imagini de inalta rezolutie.

Cum era de asteptat, aplicatia functioneaza exclusiv online. Trecand insa pe acest detaliu, amalgamul de informatii este impresionant. Daca avem in vedere si formatul prietenos in care aceasta va este oferita, All Cars Info nu ar trebui sa lipseasca din smartphone-ul celor care cocheteaza cu sau care pur si simplu s-au saturat sa deschida trei-patru pagini de internet pana ajung la informatia pe care o cauta.

loading...