ZTE vrea sa aiba cel mai subtire smartphone de 5 inci

ZTE vrea sa aiba cel mai subtire smartphone de 5 inci

Dimensiunea ecranului de 5 inci se pare ca va fi standardul anul acesta iar ZTE vrea sa fie producatorul celei mai subtire creatii de acest gen.

ZTE 5 inci ultra subtire full hd

Dupa si sau a devenit evident ca 2013 va fi anul terminalelor cu ecrane Full HD a caror dimensiune standard va fi in jurul valorii de 5 inci. Ca o privire de ansamblu, aceasta clasa de aparate de aproximativ 13 centimetri in diagonala va inlocui omniprezentele aparate de 4,7 inci cu rezolutie 720p.

Mergand pe aceeasi linie de 5 inci cu panou Full HD, ZTE vrea sa ia coroana temporara a celui mai subtire smartphone cu o asemenea diagonala a ecranului. Iminentul ZTE Grand S va avea doar 6,9 milimetri grosime in conditiile in care, pe langa o configuratie hardware impresionanta, va gazdui si un senzor optic de 13 megapixeli. Avand in vedere aceste detalii, nu ne asteptam la o autonomie spectaculoasa. Nu exista informatii legate de abilitatile LTE ale aparatului insa ne asteptam la un quad core Qualcomm Snapdragon S4 Pro tactat la 1,5 GHz si la 2GB RAM.

Ca de altfel despre toate aparatele anuntate in aceasta perioada, despre ZTE Grand S vom avea mai multe detalii la CES 2013 in Las Vegas.

Citește și: