24 oct. 2012 | 10:00

XPS 10 – solutia de la Dell pentru Windows RT

ACTUALITATE
XPS 10 -  solutia de la Dell pentru Windows RT

Intr-o perioada in care am fost efectiv bombardati cu vesti legate de dispozitive cu Windows RT, inclusiv Surface-ul celor de la Microsoft, Dell incearca sa incante audienta cu XPS 10.

Dell XPS 10 precomanda

In cazul in care nu aveti incredere in Microsoft ca producator de tablete, Dell va ofera o alternativa la Surface cu un pret identic si specificatii similare. Din pacate, desi va fi disponibil pentru precomanda in cateva zile, primele livrari se fac doar in a doua jumatate a lunii decembrie.

Pentru 499 dolari, Dell XPS 10 vine cu un procesor SnapDragon dual-core tactat la 1,5 GHz si 32GB spatiu de stocare. Cu 180 dolari in plus (679$), mai puteti adauga tastatura din imagine la XPS 10. Desi acest pret este cu 80$ mai mult decat Surface cu TouchCover, diferenta este ca dock-ul cu tastatura de la Dell vine cu taste fizice, mult mai confortabile pentru sesiunile prelungite de tehnoredactare. In plus, tastatura celor de la Dell include o baterie si pe lateral are doua porturi: un USB si un HDMI. Daca bugetul va permite, cu inca 100 dolari in plus puteti sari la 64GB de stocare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele