PS3 si XBOX 360 sunt la fel de populare

, 17 Noi, 10:00

Lansate la aproximativ un an distanta, in noiembrie 2006 si decembrie 2005 consolele Sony PS3 si XBOX 360 au devenit in cursul acestui an la fel de populare, cand vine vorba de numarul de dispozitive vandute.

Vanzari Microsoft Xbox Sony PS3

Printr-un comunicat de presa lansat zilele trecute, Sony a anuntat ca a comercializat la nivel global pana in acest moment nu mai putin de 70 milioane de console PS3. La mijlocul lunii trecute, cand a anuntat rezultatele financiare pe ultimul trimestru, Microsoft a anuntat aceeasi cifra pentru a defini performanta in vanzare a propriei console XBOX 360. Cifra este cu atat mai importanta cu cat, pentru prima oara de la lansarea popularei console, Sony a reusit sa-i ajunga din urma pe cei de la Microsoft.

Desi este evident pentru oricine ca senzorul Kinect este mult mai popular in a stimula efortul fizic in sufragerie si Sony a inceput sa faca o treaba din ce in ce mai buna cu al sau controller PlayStation Move. In acelasi raport compania japoneza a confirmat faptul ca pana in acest moment s-au vandut 15 milioane de controllere Move. Avand in vedere ca PlayStation Move a fost lansat in urma cu aproximativ 2 ani putem afirma fara sa gresim ca acest controller sensibil la atingere merita tilul de succes.

Cu toate ca deja de cativa ani se vehiculeaza detalii legate de urmasii consolelor de mai sus, faptul ca atat PS3-ul cat si XBOX-ul inca se mai vand in numere impresionante nu va stimula prea tare lansarea unor noi dispozitive pentru gaming..

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail