uTorrent ajunge pe Android

uTorrent ajunge pe Android

Pentru ca torrentele sunt departe de a fi defuncte, de azi a aparut o metoda si mai simpla pentru a descarca fisiere folosind aceasta tehnologie, direct pe terminalele cu Android.

utorrent android

Desi existau de mult modalitati de a descarca fisiere torrent atat pe terminalele cu iOS, cat si pe cele cu Android, acestea nu erau foarte utile sau usor de configurat. Ca o solutie la problema, pentru terminalele cu Android, de astazi a aparut o solutie oficiala disponibila pe Google Play.

uTorrent, unul dintre cei mai populari clienti de torrent pentru PC si Mac, este disponibil in varianta beta pentru orice smartphone sau tableta care ruleaza Android 2.1 sau mai nou. Gratuit, cum era de altfel de asteptat, aplicatia are suport pentru RSS, permite ajustarea cu precizie a vitezelor de download/upload, iar daca nu vreti sa va limitati doar la aceasta activitate, puteti activa optiunea de a rula un joc in prim plan. In plus, nici macar nu sunteti limitat la a descarca doar fisiere de o anumita dimensiune. Totul ce conteaza este sa aveti o conexiune la internet activa, fie de la operator, fie de la o retea WiFi.