Un Macintosh Portable a primit un update semnificativ

, 20 Noi, 14:30

Pentru ca dintotdeauna am fost de parere ca exista gadgeturi nemuritoare, un individ creativ a reusit sa reinvie un Macintosh Portable de dragul amuzamentului.

macintosh portable tohiba nb100 mod

Dupa cum se vede si imaginea de mai sus, cineva a reusit sa readuca in actualitate primul sistem portabil creat vreodata de AppleMacintosh Portable. Pasionatul de modding care a asamblat sistemul, desi a pastrat functionalitatea unor componente precum tastatura, a schimbat complet creierul intregii afaceri inlocuindu-l cu componentele dintr-un netbook Toshiba NB100.  Tastatura a fost legata intern la un port USB in timp ce bila din mouse-ul celor de la Apple a fost inlocuita cu un senzor optic. Tot pe partea de hardware nu trebuie trecuta cu vederea implementarea unei baterii cu o autonomie mai mare, porturi USB si WiFi plus multe alte detalii. Sistemul de operare folosit cu aceasta ocazie a ajuns la OS X, cu toate ca sunt increzator ca vorbim de un Hackintosh avand in vedere ca arhitectura netbook-ului din interior este diferita de a oricarui sistem Apple.

Personal nu cred ca vom vedea un tutorial detaliat al acestei creatii. Chiar si asa insa, pentru mai multe imagini puteti accesa blogul Ultimate Hipster Tech.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail