Un Macintosh Portable a primit un update semnificativ

Pentru ca dintotdeauna am fost de parere ca exista gadgeturi nemuritoare, un individ creativ a reusit sa reinvie un Macintosh Portable de dragul amuzamentului.

macintosh portable tohiba nb100 mod

Dupa cum se vede si imaginea de mai sus, cineva a reusit sa readuca in actualitate primul sistem portabil creat vreodata de AppleMacintosh Portable. Pasionatul de modding care a asamblat sistemul, desi a pastrat functionalitatea unor componente precum tastatura, a schimbat complet creierul intregii afaceri inlocuindu-l cu componentele dintr-un netbook Toshiba NB100.  Tastatura a fost legata intern la un port USB in timp ce bila din mouse-ul celor de la Apple a fost inlocuita cu un senzor optic. Tot pe partea de hardware nu trebuie trecuta cu vederea implementarea unei baterii cu o autonomie mai mare, porturi USB si WiFi plus multe alte detalii. Sistemul de operare folosit cu aceasta ocazie a ajuns la OS X, cu toate ca sunt increzator ca vorbim de un Hackintosh avand in vedere ca arhitectura netbook-ului din interior este diferita de a oricarui sistem Apple.

Personal nu cred ca vom vedea un tutorial detaliat al acestei creatii. Chiar si asa insa, pentru mai multe imagini puteti accesa blogul Ultimate Hipster Tech.

Alexandru Puiu
14:30 20.11.2012
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video