ASUS anunta cifre de vanzare pentru Nexus 7

ASUS anunta cifre de vanzare pentru Nexus 7

Nexus-7

Cu toate ca, in numeroase situatii, Google a refuzat sa faca publice cifrele de vanzare pentru produse din segmentul Nexus, de aceasta data David Chang, CFO ASUS a facut o exceptie de la regula.

 

David Chang – Chief Financial Officer la ASUS,  intr-un interviu recent acordat celor de la WSJ, a preferat sa dezvaluie o statistica mai mult sau mai putin precisa legata de Nexus 7. Avand in vedere ca respectiva valoare nu vine in scris dintr-o declaratie oficiala a companiei, este totusi o mentiune interesanta.

Dupa ce a confirmat o crestere remarcabila in vazarile de tablete, de aproape 200% in ultimul trimestru in comparatie cu cel anterior, acesta a decis sa detalieze aceasta performanta pe modele. Pentru ca la ora actuala, tableta Nexus 7 este considerata una dintre cele mai ravnite cu Android, si a atins performanta de a fi vanduta in aproximativ un milion de unitati pe luna. Aceasta valoare vine dupa ce in luna anterioara cifra se apropia se apropia de 700.000 de unitati, cu o luna inainte 600.000 si in prima luna 500.000.

Aceasta mentiune vine la doar cateva zile dupa ce Google a anuntat un Nexus 10, un Nexus 7 de 32GB  si un smartphone Nexus 4.

Citește și: