Tweetdeck beneficieaza de un update semnificativ

Tweetdeck beneficieaza de un update semnificativ

Unul dintre cei mai populari clientii de Twitter din lume, Tweetdeck, a ajuns astazi la versiunea 2.0.1. Ca de fiecare data, update-ul este gratuit si functiile noi sunt utile.

TweetDeck

In primul rand, noul Tweetdeck a beneficiat de un redesign complet al interfetei creat pentru a evidentia mai mult continutul postat de utilizatori. Textul este mai mare, cele cateva butoane sunt mai mari iar interfata este drastic simplificata.

Pentru prima oara, printr-un simplu click puteti schimba complet culorile folosite in Tweetdeck. Printr-un slider care se gaseste in partea de sus a interfetei, puteti acum face fereastra mai deschisa sau mai inchisa la culoare. Per ansamblu, puteti alege intre o interfata simpla care seamana foarte mult cu pagina de Twitter sau o interfata intunecata creata pe liniile vechiului Tweetdeck. Tot pentru personalizare, acum puteti din pagina de configurare a programului sa modificati fontul folosind una dintre cele 3 optiuni: 13, 14 sau 15 puncte.

Daca nu sunteti convins ca noul Tweetdeck este pentru voi, il puteti intai experimenta in browser urmand ca in secunda urmatoare sa-l folositi nativ pe Mac sau Windows. Nu uitati ca acelasi Tweetdeck este disponibil in Chrome Web Store.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI