Nike+ (fara iPod) SportWatch

Nike+ (fara iPod) SportWatch

Nike, Nike sportwatch, nike watch

Pentru cei care se simt suficient de activi incat sa nu mai fie multumiti de combinatia intre un senzor in papuc si un iPhone 4 [review] sau cel mai nou nano cu pedometru integrat, dar sunt incantati de serviciul Nike Plus Active, unde va puteti vizualiza performanta si puteti realiza trasee virtuale, Nike si-a creat propriul ceas.

Bine, bine, nu chiar doar Nike, pentru ca s-a apelat la TomTom pentru modulul GPS din interiorul noului ceas sport. Insa ceasul Nike+ este pentru atleti cam ce este un ceas facut din iPod nano pentru fanii Apple.

Pe langa functia de ceas, produsul celor de la Nike ofera informatii precise legate de distanta parcursa, viteza in fiecare moment, ritmul cardiac sau caloriile arse. Daca nu va este foarte confortabil sa-l conectati la un computer, cu toate ca are acelasi conector miniUSB pe care am ajuns sa il indragim (sau nu), merita se retineti ca memoria interna a acestui dispozitiv stocheaza cu succes informatii despre aproximativ 50 de runde de alergare.

Din pacate, momentan stie numai limba engleza. Insa cele 66 de grame ar putea sa justifice cei cativa termeni in engleza din meniuri pe care ii puteti retine cu usurinta. Costa 200 de dolari in Nike Store.

Mmmm… Am mentionat ca, daca nu alergati timp de 5 zile, incepe sa sune amenintator?

Citește și: