Samsung redefineste portabilitatea cu notebookurile din Seria 9

Samsung redefineste portabilitatea cu notebookurile din Seria 9

In cadrul evenimentului Internet & Mobile World 2012, Samsung a lansat astazi cea de-a doua generatie de notebook-uri Seria 9.

Lansare Notebook Samsung Seria 9

Laptopul impresioneaza prin dimensiuni minimaliste si un design inovator, fiind „inghesuit” intr-o carcasa metalica suflata cu nisip, metoda care ajuta la eliminarea urmelor de degete de pe suprafara acesteia. Producatorul coreean a folosit tehnologia proprie MaxScreen, permitand astfel marirea ecranului cu pana la un inci. Rezultatul consta intr-un notebook subtire si compact de 15 inci, prevazut cu un display in culori intense, potrivit pe un cadru elegant de 14 inci.

La capitolul performanta,  seria 9 se lauda cu procesoare Intel Core din generatia a treia, memorie RAM de pana la 8 GB si SSD-uri de 128 sau 256 GB. O serie de tehnologii proprii Samsung asigura o functionare rapida si o viteza de reactie demna de invidiat: Fast Boot – deschidere in 9,8 secunde, Fast Start – raspuns de 1,4 secunde la deschiderea ecranului, Fast Browsing – viteza imbunatatita la navigarea pe internet.

Display-ul HD+ SuperBright ofera o luminozitate superioara si unghiuri de vizibilitate de 160 grade, panoul fiind dotat cu tehnologia anti-reflexie, ceea ce se traduce in imagini clare chiar si in aer liber. Mai mult decat atat, noile notebookuri ofera o autonomie de pana la 10 ore, ceea ce le recomanda pentru sectorul de business unde portabilitatea extrema si durata de viata a bateriei joaca un rol important in decizia de achizitionare.

Noul notebook din Seria 9 va fi disponibil si la noi pe piata, la preţul recomandat de 5.699 RON.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Notebook Samsung Seria 9/”/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: