Vizibilitatea in Google asigura viitorul in online

, 11 Sep, 16:58

In cazul in care mai aveati vreun dubiu pe zi ce trece devine tot mai clar ca daca Google nu a auzit de tine atunci ai toate sansele ca nimeni sa nu fi auzit de afacerea ta.

internet_and_mobile_world_2012

Dupa cum declara si Cosmin Negrescu, General Manager al SEO Monitor (unul din principalii jucatori pe piata locala de promovare in motoarele de cautare): „viitorul apartine celor care aleg azi sa trateze cresterea vizibilitatii pe motoarele de cautare si in mod special in Google, ca pe o investitie strategica”.

Cu alte cuvinte serviciile de optimizare pe motoarele de cautare pot ajuta antreprenorii si firmele din online-ul romanesc sa se dezvolte si sa creasca chiar si pe timp de criza. Cei interesati pot afla mai multe detalii prin participarea la seminarul sustinut de SEO Monitor: „Optimizarea pe motoarele de cautare – o investitie pe termen lung, nu o cheltuiala de marketing” care va avea loc in cadrul Internet & Mobile World 2012, miercuri 19 septembrie, la ora 12:30.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail