Samsung vine cu noi reclame la S III, unele indecente

Samsung vine cu noi reclame la S III, unele indecente

Galaxy S III continua sa se vanda foarte bine la nivel international si are toate sansele sa devina cel mai popular smartphone din istoria companiei. Cu toate acestea, Samsung investe in continuare bani in reclame.

Galaxy S3 commercial

Reclamele noi incearca sa atraga atentia asupra transferului de clipuri, melodii si playlisturi prin NFC fara prea mari dificultati. Aparent, lucrurile merg foarte rapid si eficient intre doua terminale S III.

Cele trei clipuri de mai jos reprezinta cele mai noi reclame la S III, unele dintre ele mai reusite decat altele si unele pur si simplu neinspirate. Ca de fiecare data, aprecierea unei reclame tine si de gust insa sunt de parere ca ar trebui sa existe niste limite. Nu cred ca este normal ca intr-o reclama intitulata Work Trip, sotia unui individ sa-i trimita prin NFC un clip cu tenta sexuala ca in secunda urmatoare sa-i atraga atentia printr-o voce suava ca nu este indicat sa-l vizioneze in avion. Apropo, am mentionat ca in fundal, la jumatate de metru, sunt doua fetite care la randul lor le-au daruit tatului un clip prin NFC?

Intr-o a doua reclama ce include vagi legaturi cu realitatea, un tip si o tipa se joaca in retea intr-o statie de autobuz, el de pe iPhone 4/4S si ea de Galaxy S III, context in care el se plange ca nu vede nimic in soare si ca pierde jocul din cauza faptului ca ea are ecranul la S III cat are el telefonul. ,,How am I supposed to win? Your screen is, like, as big as my phone?”. Logica celui de-al treilea clip aproape ca lipseste complet. Nu inteleg de ce un tip si o tipa care asculta muzica la o boxa intr-o camera in loc sa schimbe telefonul de pe care asculta muzica mai bine transfera o melodie de la unul la altul doar ca la sfarsit individul sa afirme.,,Exact pe asta vroiam sa o pun si eu?”.

Voua cum vi se par? Sunt cumva la fel de jenante precum reclamele Apple pe care gigantul le-a scos brusc din piata de parca nici nu ar fi existat vreodata?

Citește și: