Samsung Galaxy Note se vinde bine

Samsung Galaxy Note se vinde bine

Daca in martie vorbeam despre cinci milioane de smartphone-uri Galaxy Note vandute, se pare ca la mai putin de cinci luni de atunci, vanzarile au depasit zece milioane de unitati.

Samsung Galaxy Note
La inceput cu totii am privit telefonul tableta ca o miscare indrazneata si destul de riscanta a celor de la Samsung, dar se pare ca intre timp Note-ul a devenit un adevarat hit in vanzari, tot mai multi utilizatori fiind atrasi de performantele si flexibilitatea sa.

Probabil ca fanii Apple nu se vor lasa impresionati de aceasta cifra, care pare destul de mica prin comparatie cu recordurile iPhone-urilor, dar trebuie sa recunoastem ca riscul asumat de Samsung a dat roade. Nu in ultimul rand, Galaxy Note are sanse sa creasca si mai mult in vanzari pe masura ce va suferi ajustari de pret odata cu lansarea noului Note 2.

Suntem curiosi in ce masura cel de-al doilea smartphone-tableta va reusi sa se ridice la nivelul impus de primul, permitandu-le celor de la Samsung sa cladeasca o noua traditie in vanzari, foarte similara cu cea impusa de seria Galaxy S.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: