Samsung Galaxy Note 2 a fost confirmat oficial

, 06 Aug, 15:37

Galaxy Note 2, al doilea Tabletphone sau Phoneblet (cum a mai fost denumit) de la Samsung, a fost confirmat in mod oficial de catre unul din purtatorii de cuvant ai companiei.

Samsung Galaxy Note 2

Configuratia si specificatiile se apropie foarte mult de zvonurile de pana acum ne informeaza Computer Blog. Astfel, procesorul va fi un Exynos quad-core, iar display-ul va avea o diagonala de 5.5 inci si o rezolutie de 1680×1050 pixeli. Alte zvonuri amintesc o memorie de lucru dubla: 2 GB RAM, si posibil o camera foto de 12 Megapixeli. Ce stim insa cu siguranta este ca producatorii de laptopuri ar trebui sa fie putin atenti la piata mobila de disopzitive, si ma refer aici strict la rezolutia display-ului. Apple este singurul care pare sa faca ceva in privinta asta, lansand noul MacBook Pro Retina. Pe mine unul m-ar deranja sa am o rezolutie pe un laptop de 15,6 inci, avand in vedere ca deja pot acelasi numar de pixeli pe un telefon.

La sfarsitul acestei luni ar trebui sa aiba loc si lansarea noului Galaxy Note 2.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail