Cea mai tare reclama la Samsung Galaxy Note

, 28 Mar, 18:56

Probabil ca ati mai vazut reclame „reusite” sau usor iesite din comun, insa noua realizare a celor de la Samsung cred ca le depaseste cu mult pe majoritatea.

Cum ar trebui sa arate un spot publicitar la unul dintre cele mai mari telefoane mobile din lume? Dupa parerea noastra, exact ca cel de mai sus, in care ne putem convinge ca „bigger si better”. Practic, cei de la Samsung au mers in Tailanda, unde l-au rugat pe elefantul Peter sa se joace putin cu „micutul” Galaxy Note.

Conform pocket-lint.com, exista deja multe guri rele care afirma cu tarie ca noul spot nu este altceva decat un fake, dar cei de la Samsung au promis sa revina cu un al doilea videoclip, un fel de „making of” menit sa dezminta astfel de acuzatii.

Pana atunci, reclama are toate sansele sa devina un „hit” si sa ajute vanzarile telefonului-tableta, care de curand a reusit sa sparga bariera de 5 milioane de unitati vandute.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail