Samsung Galaxy Axiom – Smartphone 4G de buget

Samsung Galaxy Axiom – Smartphone 4G de buget

Samsung Galaxy Axiom a fost anuntat astazi in urma colaborarii cu operatorul american de telefonie mobila US Cellular.

Samsung Galaxy Axiom

Producatorul coreean arunca pe piata din SUA un nou model din familia Galaxy care seamana foarte mult cu noul Galaxy S3 Mini pe care il putem vedea si la noi pe piata. Principalele diferente intre cele doua modele constau in faptul ca Axiom suporta traficul de date in retelele 4G si aduce un plus la viteza de procesare.

Noul membru al familiei Galaxy se poate incadra in seria telefoanelor mainstream fara sa impresioneze din punct de vedere al specificatiilor. Galaxy Axiom vine dotat cu un procesor Snapdragon S4, dual-core la 1,2 GHz, 4 GB memorie interna, suport pentru carduri microSD, un display LCD de 4 inci la 800 x 480 pixeli si o camera de 5 Megapixeli.

Faptul ca vine in dotare si cu un modul NFC il face perfect compatibil cu serviciul Google Wallet, o veste cat se poate de buna pentru americanii pasionati de platile wireless.

Daca din punct de vedere tehnic, noul smartphone nu ne impresioneaza mai deloc, la capitolul pret, 79 de dolari cu contract ar putea sa se vanda destul de bine. Cu toate acestea pretul de 399 la liber nu il recomanda nici macar ca varianta de back up si asta pentru ca exista destule modele care se incadreaza in acest buget.

Urmeaza sa vedem in ce masura Axiom isi va face simtita prezenta si pe meleagurile noastre, dar oricum ne asteptam la un asalt al telefoanelor LTE de buget si asta pentru ca avem deja operatori care ofera acest tip de servicii.

Citește și: