S-au furat 7000 de console Nintendo Wii U

S-au furat 7000 de console Nintendo Wii U

Dupa furtul de acum cate luni de un alt grup de viitori puscariasi au finalizat un furt de console Nintendo Wii U prin metoda 

Nintendo Wii U furt depozit

Un grup de hoti din Seattle au plecat dintr-un depozit cu aproximativ 7000 de console Nintendo Wii U in valoare de 2 milioane de dolari. Intregul lot de marfa a fost transportat cu 2 camioane dupa ce noile console Nintendo au fost incarcate sub forma de paleti in masini cu moto-stivuitoare. Initial cei de la ABC au crezut ca este vorba de console Nintendo Wii. Un raport ulterior din partea politiei a confirmat ca de fapt este vorba de cele mai noi creatii ale Nintendo. Singura caracteristica a camioanelor folosite si, momentan, singura pista pe care politia o are la dispozitie se leaga de o sigla pentru compania McKinney. Aceasta din urma este o companie de transport, din acest motiv camioanele folosite sunt marcate cu respectiva sigla.

Momentan Nintendo a refuzat sa comenteze. Intr-o declaratie a ofiterului responsabil de caz, Cindy West, aceasta a declarat ,,O sa fie destul de greu sa ascunzi 7000 de console Wii”. Tot respectivul ofiter a spus ca Ebay sau Craigslist reprezinta cea mai probabil destinatie pentru produsele furate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: