SONY recunoaste ca a gandit-o prost cu PlayStation Move

, 11 Mar, 10:30

move4

In vremuri in care o mare parte din gameri au reusit sa fie angrenati intr-o forma de efort fizic mai complexa decat miscatul degetelor pe un gamepad, SONY PlayStation Move e departe de a fi un succes.

Dupa ce printr-un comunicat anunta ca a livrat 10,5 milioane de controllere PlayStation Move, din pacate SONY a refuzat sa dea publicitatii cifra reala aferenta dispozitivelor vandute utilizatorilor finali. Pe acest subiect, VP-ul SONY UK, Fergal Gara a recunoscut ca SONY ar fi putut sa faca o treaba mult mai buna in a se asigura ca mai multe jocuri compatibile Move sunt disponibile.

Desi a afirmat ca dispozitivul a fost gandit pentru jucatorul ocazional, Gara a atras totusi atentia asupra faptului ca SONY nu a renuntat la aparat si ca spera ca in viitor va reusi sa il scoata din nou in fata. Credeti ca mai e posibil?

Intr-o lume in care Microsoft a vandut 18 milioane de Kinect-uri, iar Nintendo Wii U trebuie sa apara pana la sfarsitul acestui an, nu cred ca ne inselam afirmand ca s-ar putea ca SONY sa fi pierdut trenul catre succes pe acest domeniu. Ce ziceti?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail