29 oct. 2012 | 18:46

Primul videoclip cu LG Nexus 4

ACTUALITATE
Primul videoclip cu LG Nexus 4

Am tot vorbit de noua revelatie Google, de noul membru al familiei Nexus si totodata de primul telefon rezultat din colaborarea Google – LG, dar oare cum arata? 

L-am vazut cu totii in poze mai mult sau mai putin reale, clare sau relevante, dar pana acum mult asteptatul Nexus 4 nu si-a facut aparitia intr-un videoclip. Dupa cum se poate vedea in clip, noul smartphone este cat se poate de simplu, pastreaza trasaturile specifice familiei din care face parte si arata mult mai bine decat in orice fotografie. Formele sunt destul de rotunjite, ceea ce il diferentiaza clar de ruda sa Optimus G, dar parca il apropie prea mult de Galaxy Nexus.

Tot din filmulet ne putem face o idee despre versiunea 4.2 de Android si despre viteza incredibila a noului terminal care „fluiera” prin meniuri si aplicatii.

La capitolul parti mai putin placute, cel putin la prima impresie, luminozitatea ecranului pare destul de slaba, problema regasita si pe modelul anterior de Nexus, desi acolo discutam despre un alt tip de display. Bineinteles ca vom analiza pe larg toate aspectele in momentul in care smartphone-ul va ajunge pe piata si implicit in redactia noastra. Pana atunci vizionare placuta si incepeti sa faceti economii pentru ca se pare ca va ajunge destul de scump la raft.