Noul Telefon Nexus disponibil la precomanda

Noul Telefon Nexus disponibil la precomanda

Stim cu totii ca pana la marele eveniment Google mai avem de asteptat patru zile, adica pana pe 29 noiembrie octombrie. Atunci ne asteptam cu totii ca gigantul „motor de cautare” sa vina cu produse noi si revolutionare, printre care si o noua versiune a smartphone-ului Nexus.

LG Nexus 4

Cu toate acestea se pare ca viitoarea vedeta Nexus este disponibila deja la precomanda in conditiile in care nu a fost lansat sau prezentat oficial. Mai exact, magazinul Carphone Warehouse din Anglia, prezinta online noul smartphone si isi indeamna clientii sa il precomande avand ca data de livrare 30 octombrie.

Din cate putem vedea pe site-ul resseller-ului, majoritatea zvonurilor sunt confirmate si raman foarte putine surprize disponibile pentru evenimentul de pe 29. Daca informatiile postate sunt reale, noul Nexus 4 va fi produs de LG, va avea un display LCD IPS de 4,7 inci la 1280×768 pixeli (adica 320 ppi), un procesor Snapdragon S4 quad core la 1,5 GHz, 2GB RAM, camera de 8 megapixeli, Wi-Fi, NFC, Bluetooth si memorie interna de doar 8GB. Dupa cum noteaza si gsmarena.com, doritorii vor trebui sa scoata din buzunar aproximativ 630 de dolari pentru un asemenea exemplar.

Ce ii va lipsi noului telefon Nexus? Asa cum ne asteptam, suportul pentru carduri de memorie, radioul si mai nou ecranul Super AMOLED…Inca nu este foarte clar, daca noul model va rula Android 4.1.2 sau o varianta mai noua Android 4.2. Privind foaia de specificatii ne este destul de usor sa identificam un Optimus G undeva sub hainele acestui Nexus 4, iar Google pare sa faca o alegere riscanta atat prin asocierea cu LG (suportul slab de update al smartphoneurilor Android), cat si prin limitarea memorie interne.

Urmeaza sa vedem daca intr-adevar acesta va fi telefonul lansat pe 29 octombrie si mai ales cum vor reactiona fanii seriei la descoperirea specificatiilor oficiale.