Manualul noului Nexus 4 ajunge pe internet

Manualul noului Nexus 4 ajunge pe internet

Saptamana trecuta va prezentam specificatiile noului smartphone Nexus, asa cum le-au publicat pentru scurt timp, cei de la Carphone Warehouse. Intre timp telefonul a disparut de pe site-ul reseller-ului englez si noi am aflat ca din pricina uraganului Sandy nu ne vom intalni cu noua creatie Google prea curand. 

nexus4-manual

Cu toate acestea, se pare ca fanii sunt destul de nerabdatori, astfel ca manualul noului Nexus 4 a ajuns pe internet, in vazul lumii, inainte ca telefonul sa fie lansat oficial. Daca va asteptati ca datele despre ultimul telefon Google sa fi fost dezvaluite de vreun pasionat, aflati ca ele au aparut la sectiunea „Suport” din cadrul site-urilor oficiale LG din UK si Australia. Bineinteles ca intre timp documentul a disparut ca prin minune de la cele doua adrese, dar aparitia lui a dus la confirmarea specificatiilor care circulau online. Curiosii pot vedea aici manualul „scapat” pe internet.

Manual Nexus 4

Mai mult ca sigur aparitia manualului se datoreaza datei initiale de lansare care ar fi trebuit sa fie azi. Dupa amanarea pe termen nedefinit a evenimentului Google, putem sa ne consolam cu specificatiile confirmate: procesor de 1,5 GHz Snapdragon S4, camera de 8MP, 12 ore de convorbiri la o singura incarcare, memorie interna de 8, respectiv 16 GB, modul de incarcare wireless etc.

Cat despre pret, internetul abunda in speculatii, zvonuri si informatii mai mult sau mai putin reale. Ultima dintre ele, este aceasta brosura, tot din Anglia, unde LG Nexus 4 figureaza la un pret de 390 de lire la liber sau gratuit la abonament de 31 de lire. Aparent singura necunoscuta ramane data oficiala la care va fi disponibil pe piata.

Pret LG Nexus 4

Nu ne ramane decat sa asteptam evenimentul de lansare, probabil in momentul in care se va indrepta vremea in America.