Primul OLED TV de la LG se apropie de magazine

Primul OLED TV de la LG se apropie de magazine

In luna mai a acestui an anuntam ca a inceput cursa OLED TV-urilor fara produse pe piata, dar acum, sase luni mai tarziu, lucrurile par sa se schimbe.

lg oled 55em9700 lansare fcc

FCC este o autoritate americana pentru certificarea produselor inainte ca acestea sa ajunga pe piata. In acelasi timp, faptul ca un produs a ajuns la FCC inseamna ca mai dureaza doar cateva zile, maxim cateva saptamani, pana va fi comercial disponibil. Avand in vedere ca LG anunta in luna ianuarie a acestui an ca va incepe productia de OLED TV-uri anul acesta, o lansare in luna decembrie ar fi o surpriza placuta pentru fanii tehnologiei.

In imaginea de mai sus se poate vedea partea din spate a primului OLED TV de la LG dezvaluit pentru prima oara la inceputul acestui an la CES 2012. Este vorba de 55EM9700-UA, un TV cu un panou de 55 inci in diagonala, 4 milimetri in grosime si doar 7,2 kilograme in greutate. Trecand peste grosimea fantastica si calitatea imaginii la care putem doar sa visam, interesant este ca noul OLED TV reuseste sa integreze si un modul WiFi si unul de Bluetooth.

Initial se specula o suma de aproximativ 8.000 de dolari pentru acest model, indiferent de pret insa ar fi o realizare importanta pentru LG sa fie primul din piata cu astfel de televizoare.

Citește și:
Etichete: