25 dec. 2012 | 04:33

Primul BlackBerry 10 cu qwerty a scapat pe net

ACTUALITATE
Primul BlackBerry 10 cu qwerty a scapat pe net

Nu am mai fost asaltati pana acum cu cu ecran generos si tastatura qwerty. Situatia s-a remediat.

BlackBerry 10 Qwerty model

Am mai tot discutat de noile telefoane BlackBerry 10 pe care RIM le are in plan pe 2013 iar acum se pare ca vedem si un alt format de aparat pe aceeasi platforma. Desi primul smartphone construit pe platforma BlackBerry 10 este unul integral touch, se pare ca RIM nu a renuntat complet la formatul de tastatura QWERTY si ecran mare.

Cu un design care aduce aminte de ultimul varf de gama, BlackBerry Bold 9900, smartphone-ul din imaginile alaturate pare sa fie dominat de un finisaj impecabil. Chiar daca nu are inca un nume sau specificatii complete, la prima vedere se vede totusi o schimbare a layout-ului tastaturii in . Speculat a avea o data de lansare alaturi de , ambele telefoane vor fi probabil lansate de compania canadiana in cadrul unui eveniment fixat pe 30 ianuarie.

BlackBerry 10 QWERTY TouchScreen

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele